als kwaliteit telt
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Missie, visie & strategie

Electronic Solution BV staat voor haar vak en doet wat zij zegt.

Met kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen zorgt Electronic Solution BV voor een unieke visie op techniek.

Wij bieden onze relaties een betrokken no-nonsense organisatie die werkt met een scherpe prijs, één aanspreekpunt en beschikt over een uitgebreid scala aan specialistische technische kennis.

Onze positie versterken op de installatiemarkt is voor ons een wisselwerking tussen het aantrekken van nieuwe relaties en het nog meer tevreden stellen van onze bestaande. Kernwoorden die tijdens dit proces voor ons centraal staan zijn: technische knowhow, snel en goed bereikbaar, no-nonsense, betrokken, organisatie en logistiek, duurzaam en scherp geprijsd. Zo komen we tot klantgerichte totaaloplossingen die voor nu en de toekomst voor onze relaties inzetbaar zijn.

 

Risk Management

Electronic Solution BV voert een actief beleid voor het adequaat functioneren van risicobeheersings- en interne controlesystemen. De directie is hier verantwoordelijk voor. Het doel is de belangrijkste risico’s waaraan de onderneming is of kan worden blootgesteld zo goed mogelijk te beheersen, betrouwbare realisatie van operationele en financiële doelstellingen mogelijk te maken en naleving van wet- en regelgeving te waarborgen. De directie is zich ervan bewust dat dergelijke systemen – hoe professioneel ook – geen absolute zekerheid kunnen bieden dat de ondernemingsdoelstellingen worden gerealiseerd, of dat materiele onjuistheden, negatieve resultaten, fraude of overtredingen van wetten en regels volledig worden voorkomen

1