als kwaliteit telt
Home » Diensten » Data netwerken

Data netwerken

Datanetwerk3
Datanetwerken zijn de snelwegen voor zowel data- als telefoonverkeer. Vanaf elke werkplek waar data- en/of telefoonaansluitingen gewenst zijn worden datakabels gevoerd naar een centrale patchkast. Beide zijden worden afgewerkt op zogenaamde RJ45-connectoren en, na gereedkomen, doorgemeten op de goede ongestoorde werking.
In de patchkast kan naar wens de keus worden gemaakt of een werkplek bedoeld is voor telefoon- of computeraansluiting. Tevens kan in de patchkast de benodigde hardware worden geplaatst zoals een server, switch, router of een telefooncentrale.
Het dataverkeersysteem is niet meer weg te denken uit kantoren en bedrijven en is een grote verbetering in de vereenvoudiging en het gebruikersgemak van computer- en telefoon aansluitingen. Hoe belangrijk een goed netwerk is kunt u invullen door uzelf af te vragen, wat kost het mij als de automatisering niet meer werkt? Electronic Solution houdt de ontwikkeling van de netwerksystemen goed in de gaten en past haar kennis daarvan hierop aan.